Word maatje

Meld je aan als maatje en maak impact!

We koppelen je aan iemand die je graag zou willen begeleiden. Je kan bij de kennismaking aangeven wat je wensen zijn. Misschien vind je het leuk om met iemand te gaan wandelen, of misschien hou je van sporten en wil je best wel iemand meenemen? Of is koken juist je passie? Zo kunnen er allerlei wensen zijn. Vanuit de jongere zijn er ook wensen en verwachtingen. Deze proberen we zo goed mogelijk te matchen.
Op een plek die voor jou en je jongere prettig is.

Zodra er een passende match is gevonden voor jou als maatje met een jongere met hulpvraag. Er is gebleken dat jongeren veel kunnen leren van jongeren, en het fijn is om iets terug te geven aan de maatschappij.

Als maatje worden je coaching vaardigheden vergroot. Daarnaast is het geweldig om impact te kunnen maken door gewoon je leven te delen. Jouw kennis en ervaring op een laagdrempelige en vriendschappelijk manier te delen waardoor je een ander weer een stapje verder kan helpen.

Mocht je iemand begeleiden die minderjarig is, vragen we kosteloos een VOG voor je aan.

Word maatje!

Ben jij tussen de 18 en 35 jaar? Er zijn vele jongeren in Ede die een stapje verder willen komen met behulp van de inzet van een jonge vrijwillig maatje. Jij kunt voor hen van betekenis zijn!

We koppelen je aan iemand die bij jou past en waar we een klik verwachten. Iemand die bijvoorbeeld mee kan eten, of mee kan sporten. Of misschien hebben jullie wel net die gezamenlijke interesse in treinen, gamen of een serie..?

"De aansluiting van een maatje is een laagdrempelige, krachtige en positieve manier om invloed uit te oefenen op het leven van de jongere."

Interesse?

Op onze inspiratiepagina lees je de ervaringsverhalen van andere maatjes. Neem een kijkje om een goede sfeerimpressie te krijgen!