Wie zijn wij

Mentorproject waarbij we mentor en jongere koppelen

Je kunt op mij rekenen, ik ben er voor je. Woorden die veel mensen bekend voorkomen. Je voelt je gezien, je voelt je geliefd en je weet dat je er niet alleen voor staat. Maar wat nu als dit in jouw situatie helemaal niet zo is. Dat het eerder lijkt op: ik voel me niet gezien, ik voel me niet geliefd, ik sta er helemaal alleen voor. Wat doe je dan?

Wij zijn mentorproject Laten we Welzijn en wij hebben de passie en het verlangen om jonge mensen die alleen zijn of in een kwetsbare situatie zitten de hand te reiken. Gelukkig doen we dit niet alleen, maar worden we bijgestaan door talloze jonge vrijwilligers die hun tijd en aandacht willen geven.

Wij geloven in de kracht van verbinding. In de kracht van samen! Doe jij ook mee?

Bekijk ons projectplan voor 2021

Foto Marieke van der Heide

"Het mooiste wat je kunt geven is iets van je tijd en aandacht. Daarmee geef je betekenis aan het leven van een ander én dat van jezelf. Ik ben trots op al onze mentoren en jongeren die dat doen!"

Marieke is onze stille kracht. Achter de schermen zorgt zij dat onze zaken goedlopen. Gesprekken met samenwerkingspartners, verantwoordingen en financiële zaken zijn voor haar dagelijkse koek. Ze is creatief, ondernemend en kijkt altijd verder dan de horizon.
Foto Martijn van den Broek

"Wanneer iemand zich op zijn gemak voelt krijg je de mooiste gesprekken. Zowel jongeren als mentoren hebben een verhaal te vertellen. Ik kijk ernaar uit om je beter te leren kennen."

Martijn heeft een grote passie om echt om te zien naar een ander. Het liefst stopt hij al zijn tijd in het ontmoeten van mensen. Met een dosis aan humor en positiviteit probeert hij altijd het ijs te breken en de ander op zijn of haar gemak te stellen. Binnen Laten we Welzijn is Martijn de stabiele factor.

Bekijke onze resultaten van 2020

0
Matches van jongeren
0
Nieuwe trajecten
0
Aanmeldingen van vrijwillige mentors
0
Vrijwilligersuren