Wie zijn wij en wat doen we?

Je kunt op mij rekenen, ik ben er voor je. Woorden die veel mensen bekend voorkomen. Je voelt je gezien, je voelt je geliefd en je weet dat je er niet alleen voor staat. Maar wat nu als dit in jouw situatie helemaal niet zo is. Dat het eerder lijkt op: ik voel me niet gezien, ik voel me niet geliefd, ik sta er helemaal alleen voor. Wat doe je dan?

Wij zijn mentorproject Laten we Welzijn en wij hebben de passie en het verlangen om jonge mensen die alleen zijn of in een kwetsbare situatie zitten de hand te reiken. Gelukkig doen we dit niet alleen, maar worden we bijgestaan door talloze jonge vrijwilligers die hun tijd en aandacht willen geven.

Wij geloven in de kracht van verbinding. In de kracht van samen! Doe jij ook mee?

Ons team

Annemarie is enthousiast en kijkt met een open houding naar de wereld. Binnen Laten we Welzijn is zij een echte verbinder. Zij zorgt dat de projecten soepel lopen en ze weet wat er speelt. Annemarie komt graag met nieuwe ideeën, is zeer vindingrijk en ziet projecten snel voor ogen.

Marieke is onze stille kracht. Achter de schermen zorgt zij dat onze zaken goedlopen. Gesprekken met samenwerkingspartners, verantwoordingen en financiële zaken zijn voor haar dagelijkse koek. Ze is creatief, ondernemend en kijkt altijd verder dan de horizon.

Martijn heeft een grote passie om echt om te zien naar een ander. Het liefst stopt hij al zijn tijd in het ontmoeten van mensen. Met een dosis aan humor en positiviteit probeert hij altijd het ijs te breken en de ander op zijn of haar gemak te stellen. Binnen Laten we Welzijn is Martijn de stabiele factor.

Laten we Welzijn wordt gesteund door