Op zoek naar een mentor?

In het dagelijks leven loopt het niet zoals je wilt. Hoe breng je daar verandering in? Hoe pak je dat aan? En met wie kun je praten? Een mentor inschakelen is dan een slimme zet. Die kan je helpen bij; sociale vaardigheden, vriendschappen sluiten, bespreken van je zorgen, zelfvertrouwen ontwikkelen, vinden van vrijetijdsbesteding of het plannen en organiseren van je schoolwerk. Ben jij een jongere uit Gemeente Ede en kan je wel een steuntje in de rug gebruiken? Laten we Welzijn zoekt bij jou de juiste persoon die als mentor voor jou mag zijn.

Wat kost het?

Helemaal niets!

Waar spreek ik af?

Op een plek die voor jou en je mentor prettig is.

Wanneer start ik met mijn mentorproject?

Zodra we een goede match hebben gevonden met jou en een mentor. Zo kun je leren van iemand die naast je komt staan en jou helpt bij de dingen waar je graag mee geholpen wil worden.

Hoelang duurt een mentortraject?

Wij koppelen jou aan en een vrijwillige mentor voor een jaar aan elkaar. Wij begeleiden ook het proces naar weer zonder elkaar verder gaan mét je (nieuw) geleerde vaardigheden.

basketbal

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt aangemeld worden bij het mentorproject ´Laten we Welzijn´ als jij

  • Tussen de 11 en 30 jaar oud bent.
  • Een hulpvraag hebt waarbij je graag wordt geholpen door iemand die naast je komt staan en een jaar lang met je optrekt.
  • Woont in Gemeente Ede.
  • Gemotiveerd bent om jezelf te ontwikkelen.

Meld je aan

martijn-robin