Laten we Welzijn is genomineerd voor het Appeltje van Oranje. Komende donderdag horen we of we ook winnaar zijn van deze prijs!

Door het coronavirus kan de traditionele uitreiking op Paleis Noordeinde niet doorgaan. De bekendmaking van de winnaars van de achttiende editie vindt plaats vanuit een studio. Daar zijn Koningin Máxima, voorzitter van het bestuur van het Oranje Fonds Dick Benschop en vicevoorzitter en jurylid Kim Putters te gast. Ze hebben live contact met drie felicitatieteams die op locatie de prijzen uitreiken aan de winnaars. Koningin Máxima maakt de winnaar van de Grote Appel bekend.

Jij kunt het meemaken! Hier volg je live de uitzending!

Appel

Op donderdag 23 januari mochten we tussen ongeveer 40 andere gave sociale initiatieven ons mentorproject presenteren! Daar zijn we geselecteerd voor de laatste 12 die kans maken op een Appeltje van Oranje. In april selecteert het bestuur van het Oranje Fonds uit de 12 finalisten de drie winnaars. In mei mogen we naar Paleis Noordeinde waar Koningin Máxima de Appeltjes van Oranje uitreikt. We voelen ons vereerd!

Maatjes ben je samen

De Appeltjes van Oranje worden jaarlijks uitgereikt aan drie sociale projecten die op succesvolle wijze verschillende groepen mensen verbinden en die ervoor zorgen dat mensen weer meedoen in de samenleving. Dit jaar is het thema ‘Maatjes ben je samen’.