Laten we Welzijn was genomineerd voor het Appeltje van Oranje 2020.

Door het coronavirus kon de traditionele uitreiking op Paleis Noordeinde niet doorgaan. De bekendmaking van de winnaars van de achttiende editie vondt plaats vanuit een studio. Daar waren Koningin Máxima, voorzitter van het bestuur van het Oranje Fonds Dick Benschop en vicevoorzitter en jurylid Kim Putters te gast. Ze hadden live contact met drie felicitatieteams die op locatie de prijzen uitreiken aan de winnaars. Koningin Máxima maakt de winnaar van de Grote Appel bekend.

Helaas waren wij niet een van de winnaars. Maar voor ons zijn alle jongeren die mentor zijn al winnaars. We zijn dankbaar voor het avontuur van de appeltjes en zijn blij met onze finale plek. Wij gaan gewoon door met het koppelen van jongeren die onze hulp hard nodig hebben!

Magazine

Lees hier het gedeelte wat over Laten we Welzijn gaat in het magazine van het Oranje Fonds.

Maatjes ben je samen

De Appeltjes van Oranje worden jaarlijks uitgereikt aan drie sociale projecten die op succesvolle wijze verschillende groepen mensen verbinden en die ervoor zorgen dat mensen weer meedoen in de samenleving. Dit jaar is het thema ‘Maatjes ben je samen’.